FUJISAN NAALDWIJK

FUJISAN NAALDWIJK Sushi & grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 629 beoordelingen
8 mrt 2020 om 6:22 Lang zitten wachten (75 min) Toen het uiteindelijk kwam waren de warme gerechten slap en lauw en was ik na drie happen misselijk. Erg jammer.
7 mrt 2020 om 20:36 Ik had in de avond sushi besteld. 60 min. later kwam het. Erg blij dat het er eindelijk was maar toen ik wilde gaan eten waren de warme gerechten koud. Gebeld naar Fujisan, 2e keer kregen we de warme gerechten opnieuw, Weer koud. 1 keer, nooit meer.
7 mrt 2020 om 19:39 In 1 woord: HEERLIJK!
5 mrt 2020 om 7:51 Heel netjes op tijd. En ontzettend lekkere sushi. Dit gaan we vaker doen.
1 mrt 2020 om 9:13 Top
29 feb 2020 om 8:24 Het eten was er veel sneller dan ik had verwacht en was ook nog lekker warm, veel betere ervaring dan dat ik laatste keer had
26 feb 2020 om 15:40 Niet te doen zelfs de vogels laten het liggen. Bah 2x en nooit meer!
25 feb 2020 om 11:01 Super ! Eten was lekker en warm ! Suoer snel bezorgt stond 60 minuten maar was er binnen 30 minuten !
24 feb 2020 om 11:49 Ble
24 feb 2020 om 8:55 Was lekker! Niks op aan te merken
22 feb 2020 om 11:49 Was er snel en erg lekker
21 feb 2020 om 22:28 Prima sushi. Bezorger kwam 15 minuten later als gewenste tijdstip maar hier had ik geen hinder aan. 19.45 werd 20.00.