FUJISAN NAALDWIJK

FUJISAN NAALDWIJK Sushi & grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1019 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fujisan Naaldwijk. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2022 om 21:02 Bij elke bestelling een gratis portie loempia's: zat er NIET bij. Jammer
10 jun 2022 om 21:46 Prima eten mooi optijd
9 jun 2022 om 20:36 Snelle bezorging van lekkere sushi
5 jun 2022 om 13:23 Prima en lekker op tijd bezorgd.
1 jun 2022 om 20:32 Ik vind de kip niet lekker gebakken (yakatori) en teveel knoflook in de beef
29 mei 2022 om 11:05 Ik beveel dit restaurant aan !!! :)))
23 mei 2022 om 20:34 Wij hadden voor het eerst hier besteld, het eten kwam heel snel en was echt heerlijk
11 mei 2022 om 21:13 De sesamballen waren taai en moest moeite doen om erop te kunnen kauwen om ze door te slikken jammer ik heb er 1 op de rest weggegooid
8 mei 2022 om 6:38 Snelle bezorging, alleen wat jammer dat de gefrituurde garnalen erg slap waren.
4 mei 2022 om 19:16 Ik vond de sushi flauw en met weinig smaak, heb daar weleens betere sushi gehad, maar nu echt niet , jammer
19 apr 2022 om 11:04 Zoals altijd was het weer heerlijk. Alleen de loempia's zaten er niet bij. Komt een volgende keer vast goed!
11 apr 2022 om 20:33 Snel besteld, snel bezorgd. Top. De sushi was erg lekker zoals altijd. De warme gerechten waren gedoopt in een knoflook-achtige smurrie. Dit waren we niet gewend. Was ook niet erg lekker. Eend was droog. Zo zonde want we zijn normaal erg tevreden.